Carlijn Rouwet Advocatuur Beoordeling door klanten: 9.3/10 38 beoordelingen
9.3
38 beoordelingen
100% beveelt aan
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
9
Heel goed!
Carlijn werkt op een zeer gedetailleerde en overzichtelijke wijze. Vanaf het begin had ik een goed gevoel door haar empathische inlevingsvermogen. Ik heb mij altijd door haar gesteund gevoeld.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
24-02-2021 Anna Stammeijer, Aalten
10
Duidelijk en professioneel
Met vertrouwen naar aanleiding van een eerdere ervaring met de dienstverlening van Carlijn heb ik ook nu voor haar talent gekozen. Wederom ervaren dat, goed en duidelijk , naast uitstekend advies prima samen gaat in de advocatuur. Durf haar zeker aan te bevelen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
24-01-2021 Rudie, Doetinchem
9
Snel, efficiënt en fijn om mee te werken
Carlijn was mij aangeraden en dat was volledig terecht. Werkt snel en efficiënt.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
23-11-2020 Wout, Utrecht
10
Zeer positief
Duidelijk Snel Heel aardig Veel begrijp voor onze situatie
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
23-11-2020 Marta, Utrecht
9
Zeer begane advocate met veel vakkennis.
Carlijn ken ik nu sinds April 2020 en heeft al erg veel voor mijn gezin betekend. Ik ben een gescheiden vader met 2 puberende kinderen. Ik zou haar willen kenmerken als een zeer aimabel persoon die heel snel weet wat de hoofdlijnen zijn tijdens bv een zitting. Door haar kwaliteiten komt ze gauw tot de kern, maar vergeet de mens erachter niet. Ze is erg begaan en draagt je een warm hart toe. Je krijgt niet het gevoel dat je zomaar een cliënt bent. Ze heeft een luisterend oor, een heel open manier van contact maken dat voor ons erg prettig aanvoelde. Haar bijna onbegrensde inzet, bereidheid om jou als persoon te willen helpen en haar passie voor haar vak, maken haar tot een aanwinst in de advocatuur.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
17-11-2020 Theo, Huissen
9
Een deskundige en prettige ondersteuning
Hoewel mijn casus nog niet is afgerond maar uitgesteld naar een later tijdstip, ben ik tot op de dag van vandaag prima geholpen. Carlijn heeft op duidelijke wijze geschetst wat de mogelijkheden zijn. Prima ondersteuning. Er is ruimte voor eigen inbreng die wel/niet gebruikt kan worden. Het advies is dan duidelijk. Jammer van het Coronatijdperk dat alles via de telefoon moest. Hopelijk wanneer de zaak opnieuw wordt opgepakt dat we tegen over elkaar kunnen zitten. Werkt toch een stuk prettiger.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
10-11-2020 L.M. Hoeben, ROOSENDAAL
10
Uitstekende hulp
Uitstekende hulp Duidelijk advies Alles in goed overleg Prettige samenwerking
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
09-11-2020 Bas, Lichtenvoorde
10
Deskundig en persoonlijk
Carlijn heeft mij in korte tijd van het juiste advies weten te voorzien. Het contact was prettig en persoonlijk. Zeker aan te bevelen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
25-10-2020 Pieter, Arnhem
10
Ze is erg meelevend en weet waar ze het over heeft en waar ik hulp voor vroeg.
Het was een erg prettig gesprek en ze heeft mij verder geholpen door mij tips te geven hoe ik hulp kan vragen voor mijn kwestie.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
30-09-2020 Saskia , Varsseveld
10
Professioneel
Mijn contact met Mr. Rouwet heb ik als zeer ervaren, doortastend, iemand die haar mannetje staat met een groot inlevingsvermogen. Het hele proces was in duidelijke taal.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
22-07-2020 Annelies, Varsseveld
9
Top juridisch advies van een betrokken mens
Carlijn heeft mij twee keer geholpen met een juridische blik op een vraagstuk rond alimentatie. Zij weet snel verbinding te maken. Doorgrondt het vraagstuk grondig en legt een begrijpbaar en juridisch kloppend advies neer. Zeer aan te raden. Kom zeker terug als ik weer een vraagstuk zou tegenkomen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
01-06-2020 Erik, Maarn
9
Een prettige no nonsense aanpak met gevoel voor de intermenselijke dynamiek
Carlijn heeft voor mijn situatie de goede toon getroffen, zij is betrokken, reageert snel, komt haar afspraken na en zit zo nodig de wederpartij op gepaste wijze achter de broek. Zij heeft goed gezien en mij duidelijk gemaakt waar de (juridische) (on)mogelijkheden en risico's zaten en mij zo goed geholpen om tot een uiteindelijk minnelijke regeling te komen. Ik kan haar van harte aanbevelen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
19-05-2020 PJ, Leiden
10
Deskundig, betrokken, intelligente aanpak, heldere afspraken.
Carlijn is een deskundig en betrokken adviseur die slimme oplossingen, c.q. aanpak aandraagt. Ze is helder/duidelijk in haar communicatie en verwachtingen. Ze schenk heerlijke koffie!
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
17-05-2020 Jan, Zelhem
10
Een goede advocaat met een snelle reactie
Een goede advocaat met een goede advies en luisterend oor Een dikke 10 Want ik ben helemaal gerusgesteld
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
05-05-2020 Ellen Visser, Zeddam
9
Zeer goed.
Ondanks de corona virus heb ik het online netjes kunnen uitleggen. Ze nam er echt de tijd voor en je merkte ook gelijk dat ze scherp was. Duidelijke aanwijzingen en een goed inzicht. Kom afspraken na. Super
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
29-04-2020 Jan, Neede
10
Snel van het juiste juridisch advies voorzien
Carlijn heeft mij goed te woord gestaan aan de telefoon waarbij ik een afspraak heb gemaakt voor een kennismakingsgesprek. Dit kon op korte termijn en was erg goed bij een vertrouwd en warm persoon. Dat gesprek heeft Carlijn ons van het juiste advies voorzien wat ons erg heeft geholpen in de situatie en heeft een procedure weten te voorkomen. We hopen Carlijn niet te vaak nodig te hebben maar als het zover is zal ik zeker weer voor haar kiezen voor juridisch advies.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
23-04-2020 Edwin, Ruurlo
10
over de top
Ze is een goede advocaat die alles meteen regelt zodra er een actiepunt/ reactie van de tegenpartij komt. Ze is altijd bereikbaar zowel in goede als in slechte momenten. Ik zou haar aan iedereen aanbevelen zodra er iemand is die een advocaat nodig is. Een topvrouw......
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
04-03-2020 Jolanda, Bathmen
10
Volledige tevredenheid!
Carlijn heeft mij (echtscheidingsbemiddelaar) geholpen met de uiteindelijke beëindiging van een in het buitenland gesloten huwelijk. De procedure is probleemloos verlopen, mede door haar deskundigheid en betrokkenheid.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
03-03-2020 Berry Korver, Zaltbommel
10
Recht en evenwicht in balans
Ik ben door Carlijn op prettige en professionele wijze door deze rechtsgang geloodst. Zowel juridisch als persoonlijk ben ik veel wijzer geworden. Dank!
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
25-02-2020 Nico, Lochem
10
Betrokken, vertrouwenwekkend en deskundig.
Overwegen om te scheiden is verre van prettig. Mw. Rouwet gaat daar heel zorgvuldig mee om; haar benadering is meelevend en tegelijkertijd ter zake deskundig. Dat wekt vertrouwen. De communicatie met haar heb ik als zeer plezierig ervaren, vriendelijk, snel, duidelijk en volledig. Haar advies is mij zeker tot steun.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
20-02-2020 Femke, Vorden
8
Mijn ervaring met Carlijn is positief.
Ik heb Carlijn ervaren als een kundige, nuchtere, open en vriendelijke advocate, die het belang van beide partijen goed heeft behartigd. Zij heeft mij het gevoel gegeven dat er naar mij geluisterd werd en dat mijn belang net zo belangrijk was als dat van mijn partner. Haar rol als mediator is goed.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
06-12-2019 Ina, Aalten
10
Betrouwbaar, helder en belicht beide kanten goed.
Zeer tevreden. Carlijn heeft ons prima begeleidt en gewezen op mogelijkheden en onmogelijkheden. Ik kan haar van harte aan bevelen als echtscheidingsadvocaat.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
05-12-2019 Rudolf, Somsen
10
Zeer betrokken, deskundig, bereikbaar, resultaatgericht voor een fair tarief
Niemand hoopt in een situatie van echtscheiding te komen, zeker niet als je ex er een echte vechtscheiding van wil maken. Helaas kwam ik in zo'n situatie terecht en wat moet je dan doen? In de storm van emoties en dingen die je ex in gang zet moeten er tegelijkertijd veel en snel zaken worden geregeld. Carlijn heeft mij daar perfect in geholpen, als advocate... maar ook zeker als mens. Carlijn is praktisch altijd bereikbaar, reageert heel snel en kordaat. Ze is er dus voor je, geeft een helder advies dat helemaal gericht is op het belang van mij / jou, de zaak.. en de kinderen. Ze houdt oog voor wat er speelt en vertaald dat in advies wat er op dat moment nodig is. Dat is niet altijd wat je primair zou willen doen. Daarmee dus ook een soort van juridische coach en klankbord. De strategie en inzet wordt altijd onderling opgemaakt / besproken en die maak je samen met haar. Als je eigen inbreng wilt leveren in stukken dan is dat prima en verwerkt ze perfect. Op die manier werkt ze samen zonder je onnodig op hoge kosten te jagen. Ze hanteert daarbij een heel schappelijk tarief (voor een advocaat (-;), zeker als je dat vergelijkt met haar collega's. In alle ellende van een echtscheiding hebben we in mijn geval ook een heel uniek resultaat geboekt. Een hele forse alimentatieclaim van mijn ex is door de rechter bijna geheel van tafel geveegd! Kortom, ik hoop dat ik nooit meer in zo'n situatie terecht kom... maar als dat zo zou zijn dan weet ik Carlijn direct te vinden. Als jij je in zo'n situatie begeeft.... heel veel sterkte... en voor goed advies en hulp kan ik je Carlijn van harte aanbevelen!
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
23-11-2019 Peter, Zutphen
8
Ze snapt het!
Carlijn had snel in de gaten wat mijn behoefte is en kan snel schakelen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
12-09-2019 Tavita van Galen, Veldhoven
10
Pro-actief , sociaal , empathie en kennis van zaken
Carlijn is een sociaal persoon die kennis heeft van zaken heeft. Ze heeft empathie en is zeer proactief in zaken. Erg prettig mee samen gewerkt in deze zaak. Voor mij een goed keuze geweest.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
05-09-2019 Marcel Lucassen, Kilder