Beoordeling door klanten: 8.8/10 15 beoordelingen
8.8
15 beoordelingen
100% beveelt aan
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
8
Ze snapt het!
Carlijn had snel in de gaten wat mijn behoefte is en kan snel schakelen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
12-09-2019 Tavita van Galen, Veldhoven
10
Pro-actief , sociaal , empathie en kennis van zaken
Carlijn is een sociaal persoon die kennis heeft van zaken heeft. Ze heeft empathie en is zeer proactief in zaken. Erg prettig mee samen gewerkt in deze zaak. Voor mij een goed keuze geweest.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
05-09-2019 Marcel Lucassen, Kilder
9
Een zeer reële kijk op zaken, betrokken, naast ook goed meedenken in verschillende situaties..
Carlijn neemt ruim de tijd om goed uit te vragen en beslagen ten ijs te komen. Je merkt en voelt haar betrokkenheid, wat bijdraagt aan het vertrouwen om ook echt gemeenschappelijk een zaak aan te gaan. Er worden geen belofte gedaan die niet waar gemaakt kunnen worden. Reële kijk op hoe iets kan verlopen is wat Carlijn heel duidelijk vooraf communiceert. Tijdens een zitting zie je dan ook iemand die met een aanstekelijke gedrevenheid de belangen van haar client verdedigd. Ik zou Carlijn aan iedereen tussen mijn familie, vrienden en kennissen adviseren! Zonder twijfel.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
18-07-2019 Erwin, Arnhem
10
Carlijn Rouwet is een meest vriendelijke vrouw die je alles duidelijk uitlegt zodat het voor iederee
zeer betrokken en duidelijk in uitleg en zeer vriendelijk.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
14-07-2019 Ina, Brummen
9
Gedecideerde doorpakker
Ik heb Carlijn leren kennen als een echte doorpakker. Iemand die knopen doorhakt en mij hielp om knopen door te hakken. Ik vind haar resultaatgericht en servicegericht. Ze komt afspraken na en is reageert snel op schriftelijke vragen. Haar deskundigheid en efficiency maakt dat je nooit het gevoel krijgt dat de declaratie opgedreven wordt.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
10-07-2019 Marc, Didam
10
Perfecte, snelle en persoonlijke behandeling
Zeer betrokken en persoonlijke benadering. Duidelijk en transparant. Snelle en duidelijke verslaglegging. Al met al heel positief gevoel overgehouden aan een toch moeilijk onderwerp.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
08-07-2019 Natasja, Varsseveld
8
Inlevend, begripvol, kundig.
Voldoende bereikbaarheid en altijd bereid om in concrete zin mee te denken. Deskundigheid naar mijn idee goed. Als client proef je de betrokkenheid.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
05-07-2019 Anette, Westendorp
8
Prettig, recht door zee
Laag drempelig.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
03-07-2019 Martin , Lichtenvoorde
8
Attent,meedenkend en zeer goede service
Attent, meedenkend en zeer goede service
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
01-07-2019 Gerrit, Bathmen
8
goed en resoluut,
twee talig;met mijn woorden te zeggen niet alleen advocatentaal. vriendelijk,kundig en als het nodig is ook dingen doen wat misschien niet mag,maar is soms ook nodig anders kom je niet verder
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
30-06-2019 Sjim van den Hoe, Wehl
8
Duidelijk, correct en meedenkend maar vooral flexibel.
Ik heb de begeleiding bij mijn scheiding als zeer goed en persoonlijk ervaren. Om rekening te houden met mijn werk in de transportsector heb ik bijna elke afspraak 's avonds kunnen houden. Aangezien ik nog nooit eerder een juridisch geschil heb gehad had ik een hoop (stomme) vragen en heb ook vaak standpunten veranderd, desondanks ben ik elke keer opnieuw serieus te woord gestaan. Bij een eventueel vervolg van mijn scheiding of een ander zakelijk geschil zal ik zonder twijfel weer bij Carlijn Rouwet Advocatuur terug komen. M.v.g Sjoerd Versteeg
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
29-06-2019 Sjoerd Versteeg, 'S-Heerenberg
9
Helder en duidelijk advies
Snel en duidelijk advies , Eerlijk en betrokken zelf buiten werktijd hulp en advies via mail of whatsApp.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
28-06-2019 Bas, Lichtenvoorde
10
Zeer goede communicatie
Goed advies en pakt door. Communiceert goed over voortgang en plan van aanpak hoe te handelen.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
28-06-2019 Vincent, Terborg
7
Zeer professioneel en vakbekwaamd met duidelijk advies
Was een zeer lastige en emotionele tijd waar Carlijn mij erg goed geholpen heeft en mij van vertrouwen en goed en duidelijk advies voorzag.
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
27-06-2019 Dennis, Arnhem
10
10
Ik wordt geweldig door hun geholpen Beter kan het niet
Aanbevelen?
Ja
Communicatie
Advies
Deskundigheid
Betrokkenheid
27-06-2019 Nancy te koppel , Lichtenvoorde