Deskundig en gespecialiseerd
Persoonlijk en betrokken
Rechtstreeks en goed bereikbaar

Over mij

Deskundig en gespecialiseerd
Persoonlijk en betrokken
Rechtstreeks en goed bereikbaar

Carlijn Rouwet is een advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij is lange tijd werkzaam geweest als familierechtadvocaat bij een middelgroot advocatenkantoor in Arnhem en op 1 januari 2017 is zij haar eigen kantoor gestart: Carlijn Rouwet Advocatuur.

Met haar eigen kantoor ondersteunt Carlijn haar cliënten op een manier die bij haar past, vanzelfsprekend deskundig maar ook persoonlijk en betrokken. Bovendien is het ondernemerschap haar van jongs af aan met de paplepel ingegoten.

Carlijn heeft ruime ervaring met familierechtelijke dossiers. Haar werkwijze kenmerkt zich door een intensieve samenwerking met haar cliënten. Carlijn houdt ervan om snel te schakelen en zaken niet onnodig op zijn beloop te laten. Korte lijnen zijn daarvoor nodig. Daarom kunnen cliënten Carlijn altijd rechtstreeks telefonisch bereiken op haar mobiele nummer.

Cliënten waarderen Carlijn vanwege haar deskundigheid en vanwege haar persoonlijk en betrokken contact met hen. Dit vindt Carlijn zelf ook een heel waardevolle combinatie omdat de dossiers die zij behandeld over de meest persoonlijke onderwerpen gaan. Een scheiding brengt immers grote veranderingen met zich mee, zowel emotioneel als financieel en heeft gevolgen voor mensen op de korte en op de lange termijn. Juist daarom vindt Carlijn het belangrijk om toegankelijk en makkelijk benaderbaar te zijn voor cliënten.

Carlijn gelooft dat het uitgangspunt altijd zou moeten zijn om samen te komen tot oplossingen die voor beide partijen wenselijk zijn. In beginsel staat daarom ook het maken van afspraken in onderling overleg voorop. Als dat niet lukt of niet tot het gewenste resultaat leidt, dan legt Carlijn de zaak op een duidelijke en deskundige wijze voor aan de rechter. Altijd zal Carlijn vooraf openheid geven van zaken en een reële inschatting maken van de (proces)kansen, zodat cliënten de juiste afweging kunnen maken.

Verkort CV

Carlijn heeft haar Master Nederlands Recht afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Sinds 2011 is zij werkzaam als advocaat familierecht.

Gratis advies?

    Gratis advies ontvangen?

    Wilt u gratis juridisch advies? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Na het invullen van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer zal Carlijn spoedig contact met u opnemen. Het is ook geen slecht idee om de blogposts van Carlijn goed door te nemen. In deze blogs leest u veel nuttige informatie. Doordat de blogposts geschreven zijn door een advocaat in Arnhem, kunt u er zeker van zijn dat de informatie nuttig is.

    Gratis intakegesprek aanvragen Bel voor advies op maat