Carlijn Rouwet Advocatuur Beoordeling door klanten: /10 beoordelingen

Wilt u gratis advies?

Bent u van plan om te gaan scheiden? Een echtscheiding is geen leuk proces. Zelfs als u en uw ex-partner het nog goed met elkaar vinden, kan een echtscheiding emotioneel moeilijk zijn. Een professionele echtscheiding mediator of advocaat helpt u niet alleen om te bemiddelen of door u juridisch bij te staan, maar biedt u ook voldoende emotionele ondersteuning. Om het huwelijk officieel te beëindigen moet een echtscheiding mediator of advocaat een verzoekschrift indienen bij de rechter. De rechter zal vervolgens moeten uitspreken dat het huwelijk beëindigd wordt. De echtscheiding mediator of advocaat ontvangt hierna een echtscheidingsbeschikking. Deze beschikking wordt naar de gemeente gestuurd waar u getrouwd bent. Daar wordt de scheiding geregistreerd, waarna u officieel gescheiden bent. De advocaat of mediator wordt hiervan op de hoogte gesteld. Deze zorgt er vervolgens voor dat u en uw ex-partner op de hoogte zijn.

Echtscheiding mediator of advocaat: welke heeft u nodig?

Een echtscheiding mediator is een bemiddelaar, terwijl een advocaat voor uw belangen opkomt. Of u een advocaat of mediator nodig heeft, is dus afhankelijk van hoe de echtscheiding verloopt. Willen u en uw toekomstige ex-partner samen tot de beste oplossing komen, dan is een mediator de beste oplossing. Komt u er samen niet uit, dan heeft u juridische hulp in de vorm van een advocaat bij scheiding nodig. Carlijn Rouwet kan optreden als mediator of advocaat. Zij heeft veel ervaring bij echtscheidingen en zorgt voor een zo goed mogelijke afloop.

De werkwijze van Carlijn als echtscheiding mediator of advocaat

Bent u benieuwd naar de werkwijze van Carlijn Rouwet? Dan kunt u een gratis intakegesprek inplannen. Tijdens dit eerste gesprek kunt u nagaan of de persoonlijke en professionele werkwijze van Carlijn Rouwet u bevalt. Als advocaat of mediator snapt Carlijn Rouwet heel goed dat een echtscheiding vaak een emotioneel proces is. Zij geeft u dan ook voldoende emotionele ondersteuning. Ook als u een ouderschapsplan op wilt laten stellen of de alimentatie wilt laten berekenen, kunt u Carlijn Rouwet inschakelen.

Wilt u meer informatie? Lees dan ook de blogposts van Carlijn, waarin u veel nuttige informatie kunt vinden. Bovendien kunt u ook contact opnemen voor gratis advies. Dit doet u via de contactpagina op deze website.