Deskundig en gespecialiseerd
Persoonlijk en betrokken
Rechtstreeks en goed bereikbaar

Echtscheiding mediator of advocaat

Deskundig en gespecialiseerd
Persoonlijk en betrokken
Rechtstreeks en goed bereikbaar

Echtscheiding mediator of advocaat: welke heeft u nodig?

Een echtscheiding mediator is een bemiddelaar, terwijl een advocaat voor uw belangen opkomt. Of u een advocaat of mediator nodig heeft, is dus afhankelijk van hoe de echtscheiding verloopt. Willen u en uw toekomstige ex-partner samen tot de beste oplossing komen, dan is een mediator de beste oplossing. Komt u er samen niet uit, dan heeft u juridische hulp in de vorm van een advocaat bij scheiding nodig. Carlijn Rouwet kan optreden als mediator of advocaat. Zij heeft veel ervaring bij echtscheidingen en zorgt voor een zo goed mogelijke afloop.

De werkwijze van Carlijn als echtscheiding mediator of advocaat

Bent u benieuwd naar de werkwijze van Carlijn Rouwet? Dan kunt u een gratis intakegesprek inplannen. Tijdens dit eerste gesprek kunt u nagaan of de persoonlijke en professionele werkwijze van Carlijn Rouwet u bevalt. Als advocaat of mediator snapt Carlijn Rouwet heel goed dat een echtscheiding vaak een emotioneel proces is. Zij geeft u dan ook voldoende emotionele ondersteuning. Ook als u een ouderschapsplan op wilt laten stellen of de alimentatie wilt laten berekenen, kunt u Carlijn Rouwet inschakelen.

Gratis advies?

    Gratis advies ontvangen?

    Wilt u gratis juridisch advies? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Na het invullen van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer zal Carlijn spoedig contact met u opnemen. Het is ook geen slecht idee om de blogposts van Carlijn goed door te nemen. In deze blogs leest u veel nuttige informatie. Doordat de blogposts geschreven zijn door een advocaat in Arnhem, kunt u er zeker van zijn dat de informatie nuttig is.

    Gratis intakegesprek aanvragen Bel voor advies op maat