Deskundig en gespecialiseerd
Persoonlijk en betrokken
Rechtstreeks en goed bereikbaar

Contact

Deskundig en gespecialiseerd
Persoonlijk en betrokken
Rechtstreeks en goed bereikbaar

  Contactgegevens

  Carlijn staat u graag persoonlijk te woord en is rechtstreeks bereikbaar. Het telefoonnummer waarop u Carlijn direct kunt bereiken is +31 (0)6 3073 4877.

  Natuurlijk kunt u ook onderstaand contactformulier invullen of Carlijn e-mailen op carlijn@rouwetadvocaat.nl. Of u komt langs in Arnhem voor een kennismaking met Carlijn.

  Carlijn Rouwet Advocatuur is gevestigd in de Journey Offices, in het centrum van Arnhem. Het kantoor is goed bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Parkeren kan in de inpandige parkeergarage ‘Musisgarage’.

  Velperplein 23
  6811 AH Arnhem
  Nederland

  Voor haar cliënten uit Lichtenvoorde en omstreken behoudt Carlijn een spreekruimte aan de Varsseveldseweg 65-d, 7131 JA in Lichtenvoorde. Afspraken kunnen desgewenst daar plaatsvinden.

  Gratis advies?

   Gratis advies ontvangen?

   Wilt u gratis juridisch advies? Dan kunt u gebruik maken van het contactformulier. Na het invullen van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer zal Carlijn spoedig contact met u opnemen. Het is ook geen slecht idee om de blogposts van Carlijn goed door te nemen. In deze blogs leest u veel nuttige informatie. Doordat de blogposts geschreven zijn door een advocaat in Arnhem, kunt u er zeker van zijn dat de informatie nuttig is.

   Gratis intakegesprek aanvragen Bel voor advies op maat